START THUISHUISELIJK TERRAS WOENSDAGEN 2018

WOENSDAG 4 JULI!!

                     

Laat niemand in eenzaamheid leven!!

Stichting Thuishuis Harderwijk is een vrijwilligersorganisatie die een bijdrage wil leveren aan het verminderen van (dreigende) eenzaamheid onder alleenstaande ouderen.  Dit probeert zij te bereiken door de realisatie van het Thuishuis, een kleinschalige woonvorm, waar zeven alleenstaande ouderen 'samen apart' wonen. Daarnaast richt zij zich via zgn. Thuisbezoeken door vrijwilligers op (nog) zelfstandig wonende ouderen voor begeleiding richting activiteiten en/of deelname aan het maatschappelijk leven.

Al vanaf 5 januari 2014 organiseren de vrijwilligers van de Stichting, met groot succes, iedere 1ste en 3de zondag van de maand de  THUISHUISELIJKE Zondagen in wijkontmoetingscentrum “Stad” aan de Houtkamp in Harderwijk.

In de zomermaanden willen wij ons aanbod vergroten en gaan wij in de maanden Juli en Augustus de Thuishuiselijke Terras Woensdagen organiseren.

Onze vrijwilligers staan in de startblokken om iedere woensdagmorgen in juli en Augustus  leuke en vooral gezellige terras-bijeenkomsten aan te bieden voor alleenstaande ouderen op het terras van Grand café “Hertog Karel” aan de Markt te Harderwijk .

Vanaf woensdag 4 juli bent u, van 10.30-12.00 uur, van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie of thee, welke worden aangeboden door de diverse sponsoren van Stichting Thuishuis Harderwijk, waaronder ook  Grand Cafe “Hertog Karel” . Deze bijeenkomsten zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de
zomermaanden alleen door te komen en/of het gezellig vinden een woensdagochtend met leeftijd -of generatiegenoten door te brengen.

Wilt u graag wat meer informatie over Stichting Thuishuis Harderwijk? Dan kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054.

U bent van harte welkom!