UITNODIGING

THUISHUISELIJKE ZONDAGEN

op 2 november, 7 december a.s.

 

Sinds 5 januari 2014 organiseert Stichting Thuishuis Harderwijk maandelijks THUISHUISELIJKE Zondagen. Deze kunnen tot stand worden gebracht door een mooie schenking van een geldbedrag van het RABO Bank stimuleringsfonds.

Onze vrijwilligers staan weer voor u klaar om u een leuke en vooral gezellige zondagmiddag aan te bieden in Centrum De Zin op de Stationslaan 32 te Harderwijk (voormalig ’t Mierenest).

U bent, van 13.30-16.30 uur, van harte welkom om langs te komen voor een kopje koffie, wat lekkers, een spelletje, een creatieve activiteit of om gewoon leuk deze zondagmiddag met elkaar door te brengen. Deze middagen zijn toegankelijk voor alleenstaande 60-plussers, die het moeilijk vinden de zondag alleen door te komen en/of het gezellig vinden een zondagmiddag met leeftijds- of generatiegenoten door te brengen. De entree is gratis.

Zou u graag aanwezig willen zijn op zo'n zondagmiddag? Dan mag u gewoon een keertje langs komen. Voor meer informatie kunt u bellen met de coördinator, Natascha Kruger: 06-44486054. Of een mailtje te sturen naar coordinator@thuishuisharderwijk.

U bent van harte welkom!